Nytt kundreportage: Göran Forsbergs Åkeri AB

Nu finns det ett nytt kundreportage att läsa som jag gjort för AB Hüllert Maskins räkning. Den här gången handlar det om Göran Forsbergs Åkeri AB i Luleå, som berättar om sin Merlo Roto 40.18S.

Merlo R40.18S är det senaste och minsta tillskottet i maskinparken. Den körs om dagarna av Urban Bäckström, som sedan ett halvår tillbaka hjälper till med bygglogistiken åt NCC som utför en stor renovering av en byggnad tillhörande universitetet i Luleå.

– Framförallt är det smidigheten som är viktig när man är på ett bygge som det här. Den här maskinen är lätt att ta sig fram med och man når upp till femte våningen utan problem, ibland även sjätte våningen. Jämför man med till exempel vår 60.24 så är den betydligt smidigare ”i kroppen” när man ska ta sig fram samtidigt som du ändå har en bra räckvidd, säger han.

Läs hela reportaget här: https://www.hullert.se/goran-forsbergs-akeri/

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.