Om maskinreporter.se

Gräver djupast i anläggningsbranschen

Jag som driver maskinreporter.se heter Ann-Louise Larsson och har jobbat som journalist i anläggningsbranschen i över tio år. När det blev dags att ta steget till att bli egen var det självklart att fortsätta i den här branschen.

Jag jobbar regelbundet med reportage och nyhetsartiklar för ledande branschtidningar som Maskinentreprenören och Trucking Scandinavia, men producerar även innehåll till kundtidningar för olika leverantörer i maskinbranschen. Bland annat kan ni hålla utkik efter Hüllert Maskins kundtidning Merlo News, som produceras av mig.

Marknadskommunikation, pressinformation, texter till webbsidor och trycksaker är ett annat område där maskinreporter.se gärna står till tjänst.

I samarbete med maskinkanalen.se erbjuds förstklassiga reportage i rörligt format.

Företaget är baserat i Örebro men är ofta på resande fot och tar uppdrag från kunder över hela landet.

Vad kan jag göra för dig?

Reportage i branschtidningar

Har du en maskin som platsar i någon av branschens tidningar? Vad skulle du vilja läsa om i Maskinentreprenören eller Trucking Scandinavia? Hör av dig med tips och idéer så kanske just ditt förslag hamnar i den ledande branschpressen inom kort.

Marknadskommunikation

Har du en släppt en nyhet som hela världen behöver få reda på? Låt maskinreporter.se fixa pressmeddelandet och nu ut i Sveriges alla branschmedier.

Kundreportage

Har du en nöjd kund som skulle kunna berätta för andra potentiella kunder om varför just din produkt är den bästa? Passa på att göra ett kundreportage till den egna webbsidan, kundtidningen eller kanske en native annons?

Videoproduktion

I samarbete med Maskinkanalen erbjuds förstklassiga reportage i rörligt format.