Pressmeddelande: Utökad Rammer-service i Sverige

Ett pressmeddelande som jag har hjälpt Göteborgs Hammarservice att skriva. Har du en nyhet att förmedla? Tveka inte att höra av dig!

Utökad Rammer-service i Sverige

Göteborgs Hammarservice, svensk representant för Rammer, stärker nu upp servicen på den svenska marknaden genom två nya servicepartners; Cema Maskin AB i Järfälla och Melanders Alltjänst AB i Luleå.

Göteborgs Hammarservice har jobbat med Ram- mer i mer än 35 år. Sedan 2018 representerar och säljer man Rammer-sortimentet över hela Sverige. Fram tills idag har all service gjorts i företagets egenverkstad iGöteborgellerviadeegnaservice- bussarna i södra Sverige. Nu förbättras servicetill- gängligheten rejält med två nya servicepartners i Stockholm och Luleå; Cema Maskin AB i Järfälla och Melanders Alltjänst AB i Luleå.

– Viärjättegladaöverattkunnapresenterabåda dessa samarbeten, som förenklar och förbättrar för våra kunder i Stockholmsregionen och Norrland. Många har efterfrågat lokal service och nu kan vi erbjuda det, säger Robin Andersson, som driver Göteborgs Hammarservice tillsammans med sin bror Emil och pappa Meier.

Cema Maskin AB är en del av Tunga Maskingrup- pen och har sedan 2004 servat och reparerat maskiner och redskap både i fält, via servicebussar över hela Mälardalen, samt i den egna verkstaden i Järfälla.

Melanders Alltjänst AB i Luleå har lång erfarenhet
av entreprenadmaskiner och redskap. Båda företagen kommer genomgå internutbildning i Göteborg och ska dessutom så fort restriktionerna tillåter de utbildas vid Rammers fabrik i Finland. Reservdelar ska så småningom finnas lokalt hos respektive servicepartner.

För mer information om Rammer eller Göteborgs Hammarservice:

Robin Andersson, 0707 – 912 873, info@hammarservice.se