Göteborgs Hammarservice ny generalagent för Rammer

Göteborgs Hammarservice har blivit generalagent för finska Rammer på den svenska marknaden. Jag har hjälpt till med ett pressmeddelande om nyheten. Har du en nyhet som du vill nå ut med? Tveka inte att höra av dig!

PRESSMEDDELANDE FEBRUARI 2021

Göteborgs Hammarservice ny generalagent för Rammer

Göteborgs Hammarservice AB stärker sin position på den svenska marknaden som ny generalagent för Rammer – ett varumärke som företaget har över 35 års erfarenhet av.

Sedan 2018 har Göteborgs Hammarservice AB haft ett avtal med den finska tillverkaren av hydraulhammare Rammer om att köpa deras produkter utan mellanhänder.

Nu tar man steget fullt ut och blir generalagent för varumärket på den svenska marknaden från och med den 8 februari 2021.

– Det känns stort för oss som är ett litet företag att få hela agenturen för ett världskänt varumärke som Rammer, säger Robin Andersson.

All försäljning av Rammer originalreservdelar och spett i Sverige sker genom Göteborgs Hammarservice och deras servicepartners Cema Maskin AB i Järfälla och Melanders Alltjänst i Luleå.

Göteborgs Hammarservice AB har erfarenhet av att serva hydraulhammare från Rammer i mer än 35 år och har under de senaste åren även börjat jobba allt mer med försäljning. Som generalagent säljer Göteborgs Hammarsevice hela Rammers sortiment av hydraulhammare, rivningsutrustning och aggregat.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.